GERZE BELEDİYE SPOR JUDO’DA ZİRVEDE

GERZE BELEDİYE SPOR JUDO’DA ZİRVEDE

 

    Katıldığı her branşta başarıdan başarıya koşan Gerze Belediye Spor, Judo takımıyla da madalyalar kazanamaya devam ediyor.

    Sinop’ta gerçekleştirilen müsabakalarda derece elde ederek ilimizi ve ilçemizi temsil etme hakkı kazanan Judo Takımımız, Antrenörleri İsa KÜÇÜK önderliğinde 08-09 Şubat tarihlerinde Amasya ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi’ne katıldı.Burada Çeyrek Final maçlarına 7 sporcuyla katılan Gerze Belediye Spor Judo Takımı 7 madalya kazanarak büyük bir başarıya daha ulaşarak Mart Ayı’nda Samsun’da yapılacak olan Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazandı.

    Sporun ve sporcunun yanında olduğu için Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür eden Antrenörümüz İsa KÜÇÜK, Judo’da ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil etmek için çalışmalarının devam edeceğini söylerken Başkan ŞENSOY’da bir açıklama gerçekleştirdi.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Gerze Belediye Spor, işinde başarılı ve profesyonel teknik heyetiyle birlikte başarıdan başarıya koşuyor.Katıldığı her branşta farkını koyan Gerze Belediye Spor Judo’da gösterdiği başarıyla bir kez daha göğsümüzü kabarttı.Kazanılan 7 madalya ile ilçemize dönen ve Mart Ayı’nda Samsun’da gerçekleştirilecek Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazanan ekibimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim.”dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak 7 madalya ile ilçemizi başarılı şekilde temsil eden sporcularımızı ve Judo Antrenörümüz İsa KÜÇÜK’ü tebrik eder, Mart Ayı’nda gerçekleştirilecek Yarı Final müsabakalarında başarılarının devamını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı