MEDRESE SOKAK ONARILIYOR

MEDRESE SOKAK ONARILIYOR

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un 8 km. olarak müjdelediği ancak girişimleri neticesinde 15 km.ye kadar yükselttiği doğalgaz çalışmalarının akabinde ilçemizde tahribata uğrayan yolların onarımları tüm hızıyla devam ediyor.

    Geçtiğimiz haftalarda Hal Caddesi güzergahında başlayan ve General Osman PAMUKOĞLU Caddesi üzerinde devam eden çalışmaların son güzergahı ise Medrese Sokak oldu.

    Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte turist akınına uğrayacak olan ilçemizde şehir içinde onarım çalışmalarının bitirilmesi talimatını veren Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY çalışmaları yakından takip ederken, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz de onarım çalışmalarına hız kazandırdı.

    İlçemizde devam eden çalışmalar hakkında halkımıza bilgilendirme yapan Başkan ŞENSOY; “Tüm ekiplerimizle birlikte ilçemizi sezona hazırlıyoruz.8 km.den 15 km.ye çıkarttığımız doğalgaz çalışmalarının neticesinde tahribata uğrayan yollarımızda şehir merkezi başta olmak üzere her bölgede çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor.Onarım çalışmalarına başladığımız bölgelerde en kısa sürede netice alıp, halkımızın ve yaz aylarında ilçemize gelecek olan misafirlerimizin hizmetine açacağız.” Dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak daha modern ve daha güzel bir Gerze için çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, tüm hemşehrilerimize saygılarımızı sunarız.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı