HOŞGELDİN MAHİYE SU BEBEK

Belediyemiz tarafından yürütülen Hoşgeldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Sevgi & İsmet EKMEKÇİ çiftinin 1 aylık bebeği Mahiye Su Bebeği ziyaret etti.

İlçemiz Atatürk Mahallesi 75.Yıl Caddesi güzargahında bulunan ailenin evine ziyaret düzenleyen ve henüz dünyaya yeni gözlerini açan Mahiye Su Bebeğimizi kucağına alan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Öncelikle Mahiye Su Bebeğimize Allah’tan sağlıklı, analı ve babalı uzun ömürler temenni ediyorum. Bizler de ailesine çam sakızı çoban armağanı bir hediye verdik.Bu ziyaret oldukça anlamlı ve mutluluk vericiydi.Yavrumuza analı babalı uzun ve sağlıklı ömürler temenni ediyorum.” Dedi.

Gerçekleştirilen anlamlı ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak Mahiye Su bebeğe hoşgeldin diyor, uzun ömürler diliyoruz.