YENİ MEZARLIK YERİ TAMAM

İlçemizde ki en büyük ihtiyaçlardan birisi olan Mezarlık Yeri problemi Başkan ŞENSOY’un çalışmaları sonrası neticeye kavuştu.

İlçemiz Ahde Vefa Mezarlığı bölgesinin yanında bulunan Abdaloğlu Köyü Ahmetoğlu Yeri mevkii’nde bulunan arazinin işlemleri tamamlanırken Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ekiplerle birlikte alanda inceleme yaparak çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı.

Yaklaşık 9 dönüm olan bölgede çevre düzenleme çalışmalarını başlatan Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere Mezarlık Yeri problemi Gerze’nin uzun yıllardan beri yaşadığı önemli bir sorundu.Yoğun çalışmalarımızın neticesinde Ahde Vefa Mezarlığı’nın yanında ki bölgede anlaşmaya vararak incelemelerde bulunup çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattık.En kısa sürede çalışmalarımızı sonlandırıp Mezarlığı hizmete sokacağız.”dedi.