ÇELENK SUNULDU

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilçemiz Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti.

Yaygınlaşan Koronavirüs (Covid-19) vesilesiyle İçişleri Bakanlığımız tarafından tedbir amaçlı sadece belirli protokol üyelerinin törene katılma müsadesi verilirken İlçemiz Kaymakam Vekili Suat HATAM, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir KOCAKAYA, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım AKSU, İlçe Müftüsü Bayram KARAR ve Belediyemiz Meclis Üyeleri’nin katıldığı programda Kaymakamlık Makamı ve Belediye Başkanlığı çelengi sunuldu.

Programın devamında günün anlam ve önemine istinaden konuşma yapılırken tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla birlikte sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak Çanakkale Zaferi’nin 105.yıldönümü kutlar, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş kahraman şehitlerimizi ve vatanı uğruna kendini feda eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Whatsapp Hattı