TOPLUM SAĞLIĞI BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ..BAŞKAN ŞENSOY’DAN DİREKLERE DEZENFEKTAN

Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında büyük bir özveri gösteren Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, toplum sağlığını koruma hususunda önemli bir girişimde daha bulundu.

Koronavirüs’ün ülkemizde yayılmaya başlaması ve Sağlık Bakanlığı’mız tarafından açıklanan önlemler neticesinde Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü Korona Dezenfekte ekiplerince ilçemizin her bölgesinde dezenfekte çalışmaları sürerken, aynı zamanda halkımızı bilgilendirmeye ve korumaya da devam ediyoruz.

Bu kapsamda ekiplerimizce halkımıza Sağlık Bakanlığı’mız tarafından açıklanan Koronavirüs’e Karşı 14 Tedbir’i barındıran broşür dağıtılırken, halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ki elektrik direklerine de dezenfektan kapları konuldu.

Halkın yoğun olduğu bölgelerde direklere asılan dezenfektanlardan memnuniyet duyan vatandaşlar Koronavirüs’ün ülkemizde açıklandığı ilk günden itibaren halk sağlığını düşünen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan bu anlamlı sosyal sorumluluk örneği hakkında görüşlerini bildiren Başkan ŞENSOY ise; “Maalesef ki tüm dünya Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele içerisinde.Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’mız en başından beri aldığı önlemlerle bu virüsü de yeneceğimiz hususunda bizlere umut veriyor.Bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirerek halkımızın sağlığını düşünerek her alanda dezenfektan işlemleri yapıyoruz.Günümüz itibariyle de dezenfektan işlemlerimizi yaptık ve vatandaşlarımıza 14 Tedbiri anlatan broşürler dağıtıp halkımızın yoğun kullandığı bölgelere dezenfektanlar koyduk.Vatandaşlarımdan ricam ise gerekmedikçe dışarı çıkmamaları.Evde kalarak kendimizi daha iyi koruyacağız.Lütfen, Sağlık Bakanlığı’mız tarafından açıklanan tedbirlere harfiyen uyalım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak siz değerli vatandaşlarımızı daha iyi koruyabilmek adına koyduğumuz dezenfektanların kırılmaması, alınmaması ve dikkatli kullanılması hususunda rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Whatsapp Hattı