Başkan ŞENSOY Tedbirlere Devam Ediyor

Çin’in Wuhan Kentinden dünyaya yayılan ve ülkemizde de tehlike arzeden Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tedbir almaya devam ediyor.

Koronavirüs’ün ülkemizde açıklandığı ilk günden bu yana Gerze’den Sinop Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar her yeri dezenfekte ettiren Başkan ŞENSOY, toplum sağlığını gözetmek adına bilindiği üzere ilçemizde ki elektrik direklerine de dezenfektanlar koydurmuştu.

Gerze’mizde yaptığı çalışma ve önlemler ile vatandaşın da takdirini kazanan Belediye Başkanımız Koronavirüs’le mücadeleye haftasonu da devam etti.Güneşli havanın tadını çıkartmak isteyerek sokağa çıkan vatandaşlarımıza tedbir alan Belediye Başkanımız, ekiplerimizle birlikte ilçemizde ki tüm bankları ilaçlatıp koruma altına aldı.

Banklarda oturan vatandaşlarımıza tedbir amaçlı bilgiler aktaran Başkan ŞENSOY Sağlık Bakanlığı’mız tarafından açıklanan tedbirlere uyulması gerektiğini hatırlatarak, ilçemizdeki park ve banklara ilaçlama yaparak bankları koruma altına aldı.Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanımız; “İlçemizi Koronavirüs’e karşı korumak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz.İlçemizden başladığımız dezenfekte çalışmalarımızı Sinop Organize Sanayi Bölgesine kadar taşıdık.Ayrıca, ilçemizde ki elektrik direklerine vatandaşlarımızın kullanıp korunabilmesi için dezenfektanlar koyduk.İlçemizde güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte de vatandaşlarımız maalesef sokağa çıktılar.Onları korumak adına ilçemizde ki bütün parkları ve bankları dezenfekte edip, banklar ile oturma gruplarını bir süreliğine koruma altına alarak kapattık.Vatandaşlarımdan ricam, lütfen acil bir durum olmadan sokağa çıkmayalım.Hep birlikte evde kalarak, sağlığımızı koruyalım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak tüm hemşehrilerimizin gerekmedikçe evlerinde kalmalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.