COVID-19’a KARŞI GÜVENLİK BARİYERİ

Yaygınlaşan Koronavirüs’e karşı tedbirleri elden bırakmamaya ve önlemleri arttırmaya devam ediyoruz.

Bilindiği üzere Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ilçemizi baştan aşağı dezenfekte ettirmiş ve sokağa çıkan insanlara karşı tedbirleri arttırarak elektrik direklerine dezenfektanlar koyarak bankları da dezenfekte ederek kullanıma kapattırmıştı.

Vatandaş sağlığının her şeyden önce geldiği bilinciyle çalışmalara devam edilirken son olarak ise Belediyemiz Hizmet Binası’nda bulunan Su Tahsilat Servisi’ne COVID-19’a karşı Pleksi Güvenlik Bariyeri koyulup vatandaşlarımızın mesafe kurallarına uyulması hatırlatıldı.Su tahsilat işlemlerinde gerçekleşen para alışverişinden vatandaşlarımızın korunabilmesi için alınan önlem hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız; “Koronavirüs’le mücadeleye kenetlenerek devam ediyoruz.Bu hususta ise Su Tahsilat Servisi’mize Güvenlik Bariyeri koyduk.Uzmanlar tarafından da açıklandığı üzere para, virüsü barındırabilecek en önemli etkenlerden birtanesi.Bu hususta temasa karşı tedbir amacıyla ilçemizde faaliyet sürdüren Gökkuşağı Reklam tarafından imalatı yapılan COVID-19 Pleksi Güvenlik Bariyer sistemini de hizmete geçirdik.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak sağlığımızı korumak adına tüm hemşehrilerimizi gerekmedikçe evden çıkmamalarını ve yetkili mercilerce açıklanan önlemlere uyulmasını rica eder, sağlıklı günler dileriz.