#EVDEHAYATVAR.TEŞEKKÜRLER GERZE

Çin’in Wuhan Kentinden başlayarak ülkemiz dahil olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs’e karşı ülke çapında büyük mücadele verilirken, Gerze halkıda devlet büyüklerinin uyarılarını dikkate alarak örnek bir davranışla evlerinde kalmaya devam ettiler.

Bu süreçte bilindiği üzere Sağlık Bakanlığımız vatandaşlarımızın uyması gereken kuralları sık sık hatırlatmış, Koronavirüs salgını hakkında sergilediği şeffaf tutumla halkımızı sık sık bilgilendirmiş, İçişleri Bakanlığımızca yayımlanan genelgeler neticesinde de 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız olmak üzere ülke genelinde önlem amacıyla birçok alanda sınırlandırmalar getirilmişti.

Bu süreçte Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un öncülüğünde de Gerze Belediyesi halk sağlığını gözetme adına gerekli tedbirleri uygulayarak örnek bir çalışmayla her bölgede dezenfekte işlemleri uygulamaya başlamış ve bu hususta da çalışmalarını sürdürmede kararlılık göstermeye devam etmekte.

28 Mart 2020 tarihinde ise Gerze’li olması gereken tutumu sergileyerek evde kalmayı tercih ederken, ilçemizde ki sokakların boşluğu bu salgının alınan önlemlerle daha kolay atlatılması hususunda bir kez daha hepimize moral ve motivasyon kattı.

İlçemizde vatandaşlarımızın en uğrak noktaları olan park ve bahçeler, sahil bölgesi ve sık kullanılan sokaklarda insan olmaması Gerzelilerin alınan önlemlere uygun hareket ettiğini, bu hususta da diğer ilçe ve illerde de evde hayat var sloganının örnek olması yönünde önemli bir adım olarak görülürken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da bu hususta vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Belediye Başkanımız yaptığı teşekkür konuşmasında; “Devletimiz ve milletimizle birlikte inşallah bu salgını yeneceğiz.Bizler üstümüze düşen görevleri yerine getirirken, vatandaşlarımızında evde kalarak sağlığını korumaları büyük önem arzetmektedir.Haftasonu olmasına rağmen vatandaşlarımızın evlerinde kalarak toplum sağlığını önemsediklerini görmek bizleri mutlu ederken, salgının alınan tedbirlere uyularak atlatılması hususunda da motivasyon sağladı.Bu vesileyle, sergilediği örnek tutumla civar il ve ilçelere örnek teşkil eden duyarlı Gerzeli hemşehrilerime teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum.” Dedi.

Unutmayalım;

#EVDEHAYATVAR.