DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Belediyemiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi personeli ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler sokak hayvanlarını korumaya devam ediyor.

Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) sebebiyle vatandaşlarımızın evlerinde kalması sebebiyle sokak hayvanları maalesef beslenme ve su ihtiyacını karşılama hususunda sıkıntılar çekmekteydi.Periyodik aralıklarla Belediyemiz tarafından ihtiyaçları karşılanan dostlarımıza Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yardım elini uzattı.

Başlattığı ve hayata geçirdiği Sosyal Sorumluluk Projeleri’yle örnek olan Belediye Başkanımızın talimatıyla dostlarımızın yardımına bir kez daha Gerze Belediyesi yetişti.İlçemizde konumlandırılan Kedi Kulübeleri, Kuş Yemlikleri, Mama ve Su Kapları ekiplerimiz tarafından temizlenmesinin ardından dostlarımızın ihtiyaçları karşılandı.

Bu anlamlı çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Gerze’li yeşili, maviyi ve doğadaki dostlarımızı seven ve koruyan yapıya sahip bir ilçe.Koronavirüs sebebiyle tedbirler kapsamında halkımızın evlerine çekilmesiyle birlikte periyodik aralıklarla yaptığımız sokak hayvanları mama ve su kaplarını temizleyip tazeledik.Gerek Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi olsun gerekse sokaktaki dostlarımız olsun her zaman ihtiyaçlarını karşılama hususunda çalışmalar yürütmekteyiz ve devam edeceğiz.Yaptığımız çalışmalarda sadece kedi ve köpeklerimizi değil kuşları düşünerek ilçemizde konumlandırdığımız kuş yemliklerini de tazeleme fırsatı bulduk.” Dedi.