YOLLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY öncülüğünde yürütülen Koronavirüs (COVID-19) önlemleri kapsamında yollarımız dezenfekte edilmeye devam ediyor.

İlçemizin her bir noktasında hummalı bir çalışma yürütülürken ekiplerimizin bir kısmı da dezenfekteli suyla yolları yıkama ve süpürme işlemlerine devam ediyor.Titizlikle yürütülen çalışmalarda ana caddeler başta ve Camii Avluları olmak üzere ilçemizin her bir noktasında sürdürülecek çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanımız; “Koronavirüs’le mücadele kapsamında el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu kapsamda yürütülen çalışmalarda ekiplerimiz ilçemizin her bir noktasında disiplinli bir çalışma yürütüyor.Dezenfektan işlemlerimize bilindiği üzere yolları da dahil etmiştik.Ekiplerimiz, dezenfekteli su ile ana caddeler başta olmak üzere mahalle ve sokaklarımızda çalışmalarını sürdürecekler.İnşallah bu salgından kısa sürede kurtulacağız.Tüm hemşehrilerime gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları hususunda tekrar hatırlatmada bulunur, sağlıklıklı günler dilerim.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak bu zor ve sıkıntılı günlerin biran evvel bitmesi temennisiyle, tüm hemşehrilerimizi Sağlık Bakanlığı’mız tarafından alınan önlemlere uymalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.