SİNOP KARAYOLU GÜZERGAHI ONARILIYOR

SİNOP KARAYOLU GÜZERGAHI ONARILIYOR

 

 

    Geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmalar sonrası tahribata uğrayan ve onarım çalışmalarının akabinde istenilen seviyede olmayan ilçe Emniyet Müdürlüğü önü Sinop Karayolu güzergahında onarım çalışmaları başladı.

    Sürücülerin uzun yılladır dert yandığı ve doğalgaz çalışmaları neticesinde de oldukça bozulan karayolunda Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatıyla çalışmalar başladı.

    Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz dönemde yama yapılan yolda asfalt kesme işlemine başlayan ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken, çalışmaların devamında ise zeminde düzleme çalışmalarına başlayıp beton ile düzleme çalışmalarının yapılacağı açıklandı.

    Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ hummalı bir çalışma yürütürken, yama yapılacak olan bölgede sürücülerin aynı problemleri yaşamaması ve yolda tekrar çökmelerin meydana gelmemesi adına zemin etüdünün yapıldığını açıkladılar.

    Çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Başkan ŞENSOY; “Geçtiğimi dönemlerde yenilenen Sinop Karayolu güzergahında yapılan çalışmalar sonrası yolda asfalt kesme işlemleri uygulanmıştı.Yama yapılan yolda doğalgaz çalışmalarının neticesinde oldukça elverişsiz koşullar meydana geldi.Gerekli incelemeleri yapmamızın ardından çalışmalarımıza başladık.Asfalt kesme işlemlerine başlayan ekiplerimiz çalışmaların devamında ise zeminde hummalı bir çalışma yapıp betonlama işlemine başlayacaklar.Kontrollü trafik akışının sağlandığı çalışmamızı en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız.” Dedi.

 






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı