KAYMAKAM GÜVEN VE BAŞKAN ŞENSOY KONTROLE ÇIKTI

Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında ilçemizde birtakım önlemler alınırken, ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN ve Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Cuma Pazarında denetime çıktı.

Gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşlar arası sosyal mesafe kuralı, tezgahlar arası mesafe, fahiş fiyatlara karşı kontrol ve vatandaşların aldığı tedbirler gözlemlenirken, Kaymakam GÜVEN ve Başkan ŞENSOY sık sık vatandaşı bilgilendirdi.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgelere vatandaşların uyması gerektiği hatırlatılırken Başkan ŞENSOY denetimlerle alakalı açıklamalarda bulundu.Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgınını tedbirlere uyarak Allah’ın izniyle atlatacağız.Bugün, ilçemiz Kaymakamı Sayın Murat GÜVEN ile birlikte pazaryerini ziyaret ederek kontrollerde bulunduk.Vatandaşlar arası sosyal mesafe, tezgahlar arası mesafe, fahiş fiyatlara karşı kontrolle ve vatandaşlarımızın aldığı tedbirleri bizzat gözlemledik.Bu hususta tüm yurttaşlarımızın yayımlanan genelgelere ve Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan tedbirlere uymasını rica ediyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak tüm vatandaşlarımızın gerekmedikçe evlerinden çıkmamalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.