ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ MARKET DENETİMİNDE

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ MARKET DENETİMİNDE

 

    Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs’le mücadele kapsamında çalışmalarına devam ederken, ilçemizde ki marketlerde de denetimlerini sürdürüyorlar.

    Koronavirüs Pandemisi’ne karşı Belediyemiz ekipleri büyük bir titizlik içerisinde çalışmalarını yürütmeye devam ederken, Zabıta Müdürlüğü ekipleride ilçemizdeki marketleri ziyaret ederek Hijyen, Maske Denetimi ve ürünlerin son kullanma tarihleri hususunda denetimde bulundu.

    Gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşlara ve market çalışanlarına sosyal mesafe, hijyen, maske hassasiyeti ve ürünlerin son kullanma tarihlerinin denetimi hususunda uyarılarda bulunulurken, böylesine önemli günlerde ilçe esnafının göstermiş olduğu hassas tutumdan dolayı ekiplerimiz teşekkür etti.

    Denetimler hakkında açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Rıza ERDEM; “Koronavirüs (COVID-19) Pandemisi’ne karşı ilçe genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.Geçtiğimiz haftalada yaptığımız fırın ve unlu mamül denetimi sonrasında ilçemizde ki marketleri ziyaret ederek, maske denetimi, sosyal mesafe, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihleri hususunda incelemelerde bulunduk.Halk sağlığını gözetme adına çalışmalarımız devam edecektir.” dedi






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı