REFÜJ YOK, MANDALİNA AĞAÇLARI VAR

Yaz sezonun yaklaşmasıyla birlikte Belediyemize bağlı ekipler her alanda çalışmalarına hız kazandırırken, ilçemizde ki yol onarım ve yenileme çalışmaları da aynı hızda devam ediyor.

Doğalgaz çalışmalarının akabinde ilçemizde tahribata uğrayan yolların biran evvel onarılması için kolları sıvayan Başkan ŞENSOY, ilçemizde bir çok cadde ve sokakta onarım ve yenileme çalışmalarını yakından takip etti.

Yol onarım ve yenileme çalışmalarında titiz bir ilerleme yürüten ekipler çalışmaların devamında da ilçemizde ki kaldırımları yenileme çalışmalarına koyulurken, Başkan ŞENSOY’un talimatıyla ilçemizin en uğrak caddelerinden birisi olan İskele Caddesi’nde de çalışmalar başladı.Geçtiğimiz haftalarda kazı çalışmaları tamamlanan bölgede kurmaylarıyla yaptığı inceleme sonucunda projeyi netleştiren Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Koronavirüs’le mücadele verdiğimiz bu günlerde Belediye işlerini de aksatmadan yürütmeye devam ediyoruz.Bu kapsamda temizlikten park bahçeye, yol ve kaldırım onarımından yenilemeye kadar bir çok çalışmayı verimli şekilde yürüttüğümüz bu dönemde İskele Caddesi’ne de hız kazandıracağız.” Dedi.

“MANDALİNA AĞAÇLARI EŞLİĞİNDE İSKELEYE İNEBİLECEKSİNİZ”

Başkan ŞENSOY proje açıklamasında detaylı bilgi verirken; “Kazı çalışmaları tamamlanan bölgede kum serme işlemleriyle başlayacak çalışmalarda trafik akışını engellememe adına yol üzerinde refüj çalışması yapmayacağız.Bunun yerine cadde boyunca yenilenecek kaldırımlara uygulayacağımız peyzaj çalışmasıyla Mandalina Ağaçaları dikeceğiz.Ayrıca kaldırım boyunca CittaSlow kriterlerine uygun ışıklandırmalar kullanacağız.Böylelikle vatandaşlarımız İskele ve sahil bölgesine inerlerken Mandalina Ağaçları eşliğinde yolu kullanacaklar.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak, Gerze’nin ve Gerzelinin her zaman en iyisine layık olduğu bilinciyle yürüttüğümüz çalışmaların devam edeceğini belirtir, tüm hemşehrilerimize saygılarımızı sunarız.