ARA SOKAKLAR YENİLENİYOR

Yol ve kaldırım onarım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte projelerini bir bir hayata geçirmeye başlayan Başkan ŞENSOY, yol ve kaldırım onarım ve yenileme çalışmalarında da hız kesmiyor.Geçtiğimiz günlerde İskele Caddesi Projesini açıklayan Başkan ŞENSOY buradaki çalışmaları yakından takip ederken, ekiplerimizin bir kısmı da Hamidiye Mahallesi ve Köşk Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Ana güzergahlar dışında ara sokakları da yenileme çalışmalarına dahil eden Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Yol ve kaldırımlarımızı ilçemize yakışır hale getirmek için gece gündüz çalışıyoruz.Titiz ve hızlı bir çalışma yürüttüğümüz bu dönemde ekip arkadaşlarımız ilçemizin her bir noktasında büyük gayret gösteriyorlar.Yol onarım ve yenileme çalışmalarıyla birlikte projelerimizi de hayata geçirmek için yoğun mesai sarfettiğimiz bu dönemde inşallah en kısa süre içerisinde hedeflerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.

Tarihi dokusunu yaşatan yepyeni Gerze hedefiyle çıktığımız bu yolda çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, tüm hemşehrilerimize saygılarımızı sunarız.