BAŞKAN ŞENSOY’DAN VEFAKAR HEMŞİRELERE ZİYARET

BAŞKAN ŞENSOY’DAN VEFAKAR HEMŞİRELERE ZİYARET

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY bir kez daha nezaket örneği göstererek Hemşireler Günü vesilesiyle ziyaret gerçekleştirdi.

    Gerze Devlet Hastanesi, Gerze Toplum Sağlığı Merkezi, Gerze Aile Sağlığı Merkezi ve Vefa Destek Grubu’na giderek görevli hemşirelere çiçek takdiminde bulunan Başkan ŞENSOY, tüm Hemşirelerimizin gününü kutladı.

    Önce insan diyerek ülkemizin her bir noktasında büyük bir azimle görevini yerine getiren tüm Hemşirelerin gününü kutlayan Başkan ŞENSOY; “Özellikle Koronavirüs Pandemi sürecinde gecesini gündüze katarak, büyük bir fedakarlıkla çalışan Hemşirelerimizin sayesinde ülkemiz her geçen gün iyiye gidiyor.Böylesine önemli süreçten geçtiğimiz bu günlerde Dünya Hemşireler Günü münasebetiyle görevi başındaki Hemşirelerimizi ziyaret ederek tebrik edip moral verdik.Ayrıca Vefa Destek Grubu’na ki Doktor, Hemşire ve Sağlık Ekibini de ziyaret ederek ilçemizde ki çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alıp kolaylıklar diledik.” Dedi.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ziyaretinin devamında ilçemiz Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek şifa dileklerinde bulundu.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı