BERBER DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerince halk sağlığının korunması amacıyla çeşitli meslek guruplarına yönelik denetimler sürüyor.

Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hemşehrilerimizin daha kaliteli hizmet alması amacıyla şehir merkezinde faaliyet gösteren, erkek berber ve kuaförlerine yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi.

Ekipler tarafından erkek berber ve kuaförlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, sağlık koşullarına uygunluk, hijyen ve steril koşullara uygunluk ile müşterilere karşı sosyal mesafe ile ilgili denetim yapıldı. Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Rıza ERDEM; “Koronavirüs Pandemi sürecinde tekrar hizmete açılan Berber ve Erkek Kuafölerine denetim gerçekleştidik.Halk sağlığı açısından gerçekleştirdiğimiz denetimlerde randevulu sistemden hijyen koşullarına kadar bir çok incelemede bulunurken, işyeri sahiplerinin titiz tutumu bizleri mutlu etti.” Dedi.