BAŞKAN ŞENSOY’DAN ECZACILARA ZİYARET

BAŞKAN ŞENSOY’DAN ECZACILARA ZİYARET

 

    Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bu günlerde fedakarca mesleğini icra eden Hemşirelerimizi geçtiğimiz gün ziyaret eden Başkan ŞENSOY, 14 Mayıs Eczacılar Günü’nde Eczacıları’da unutmadı.

    14 Mayıs Eczacılar Günü vesilesiyle ilçemizde faaliyet sürdüren tüm Eczanelere çiçek gönderen Başkan ŞENSOY ardından, ziyaret ederek Eczacılar Günü’nü kutladı.Gönderdiği çiçek ve ziyaretinden dolayı memnuniyet duyan Eczacılar, böyle önemli bir günde hatırlanmanın moral kaynağı olduğunu belirterek teşekkür ettiler.

    Gerçekleştirdiği ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Eczacılarımız, sağlık sistemimize de çok değerli katkılar sunmaktadır. İlacın üretiminden, hastaya ulaştırılmasına kadar her safhada görev yapan eczacılarımız; hastalık ile mücadele alanlarında önemli destekler veriyor. Koronavirüs ile mücadele sürecinde sizlerin de yaşadığınız zorluklar var ve bu süreçte çok önemli bir görev üstleniyorsunuz.Sağlığımıza verdiğiniz emek ve katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, gününüz kutlu olsun.”dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak ihtiyaç duyduğumuz her an toplumumuzun yanında olarak sağlığına katkıda bulunan Eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılar Günü’nü kutlarız.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı