HALK SAĞLIĞI BİRİNCİ ÖNCELİK

Belediyemiz Zabıta Ekipleri teftişlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Yaklaşık 20 gün içerisinde 3 sektörü denetleyen ekiplerimizin son durakları ise ilçemizde faaliyet gösteren Kasap’lar oldu.Teftişlerinde Belediyemiz Mezbahane Sorumlusu Ertan KANDEMİR ile birlikte incelemelerde bulunan ekibimiz ilk olarak iş yerlerinin temizliğini kontrol ettiler.Ardından etlerin damgasına ve nerede kesildiğine dair incelemelerde bulunan heyet prosedürlere uygun işletmelere teşekkür edip uyarılarda bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili kamuoyuna açıklama yapan Zabıta Müdürü Rıza ERDEM ise; “Ekiplerimiz, vatandaşımızın sağlığını birinci plana koyarak teftişlerine devam ediyor.Daha önce fırın ve unlu mamül ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren berber ve marketleri teftiş maksadıyla ziyarette bulunan ekiplerimiz son olarak da Kasapları inceledi.Etlerin damgası olup olmadığı ile birlikte etlerin mezbahane veya dışarısı gibi kesim unsurlarını da inceleyen ekibimiz gerekli müdahalelerde bulundu.Vatandaşımızın sağlığı her zaman birinci önceliğimizdir.Halkımın besin tüketiminde sağlıklı besinler tüketmesi için teftişlerimiz bu şekilde devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.