SOKAKLAR PIRIL PIRIL OLDU

Daha temiz ve daha sağlıklı bir Gerze için çalışmalarımız devam ediyor.

Bilindiği üzere Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizin her bir noktası dezenfekte edilirken, doğalgaz sonrası yenileme ve onarımı tamamlanan mahalle ve ara sokaklarımızda yıkama çalışmaları devam ediyor.

Sokak dezenfekte çalışmaları doğrultusunda Yeni Cadde güzergahında çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz civardaki ara sokaklara kadar yıkama çalışmalarına devam ederken mahalle sakinleri, özverili çalışmasında dolayı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkürlerini iletti.

Daha sağlıklı ve daha temiz bir Gerze için dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan ŞENSOY; “Koronavirüs Pandemi sürecinde ilçemizin her bir noktasını dezenfekte ettik.Bu kapsamda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Ekiplerimiz aynı zamanda sulama aracıyla birlikte doğalgaz sonrası yenileme ve onarım işleri tamamlanan ilçemizdeki ara sokaklarda temizlik çalışmalarına devam ediyorlar.Mahalle sakinleri, gerek şahsen gerekse telefonla görüşerek teşekkürlerini iletti.Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.Çalışmalarımız devam edecek.” Dedi.