DOSTLARIMIZIN MAMA KAPLARI YENİLENDİ

Yeşilinden mavisine, içinde yaşayan herkesi kucaklama anlayışıyla çıktığımız hizmet yolunda sokakta yaşayan dostlarımıza da hizmet etmeye devam ediyoruz.

Belediyemiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından ilçenin farklı noktalarında kedi ve köpekler için yerleştirilen mama kapları yenilenmeye başladı.

İlçemizin sahil bandı üzerinde bulunan mama kaplarının değiştirilmesi ile başlayan mama kaplarının yenilenmesi çalışmaları ilçe genelinde yaygınlaştırılarak devam edecek olup kedi ve köpeklerin mamalara ulaşarak karınlarını doyurmalarını kolaylaştırmak, mamalarını daha kolay bir şekilde yemelerini sağlamak amacı ile değiştirilen mama kapları sokak hayvanları için büyük kolaylık sağlıyor.

Mama kaplarının düzenli olarak dolumunu yaptıran, kedi ve köpeklerin aç kalmasına izin vermeyen Başkan ŞENSOY; “Sokaklarda yaşayan dostlarımız için ilçe genelinde ki mama kaplarını yeniledik.Vatandaşlarımızdan içini boş gördükleri kaplar hakkında tarafımıza bilgi vermelerini, kaplarda çöp görürlerse sosyal sorumluluk örneği göstererek çöpü çöp kovalarına atmalarını ve mama kaplarına zarar veren olursa da uyarmaları hususunda ricacı oluyorum.Gerze’mizin içinde barınan herkesi kucaklamaya devam edeceğiz.”dedi.