Başkan ŞENSOY’un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan ŞENSOY’un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

 

    “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.

      Bayramlar; sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır.Bayramlar; Küslüklerin yerini barışa bıraktığı, dua kapılarımızın ardına kadar açık olduğu, paylaşmanın, birlik ve beraberlik duygularınınyanyana olamasak dahi manevi anlamda üst seviyede yaşandığı özel ve müstesna günlerdir.

      Bu duygu ve düşüncelerle; bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah'tan temenni ediyorum.
      Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini ve sağlık, huzur ve mutluluk içinde tekrar kucaklaşabileceğimiz nice bayramlara erdirmesini temenni ediyorum.”

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı