MV.MAVİŞ YATIRIM VE PROJELER İÇİN GERZE’DE

MV.MAVİŞ YATIRIM VE PROJELER İÇİN GERZE’DE

 

    Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, ilçemizde ki yatırım ve projeleri yakından incelemek ve Bakanlık nezdinde çalışmalara hız kazandırmak için ilçemizi ziyaret etti.

    AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet KARAMAN ve Ahmet BURMA, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Belediyemiz Meclis Üyeleri, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU, AK Parti Gerze Gençlik Kolu Başkanı Cüneyt ALTUNEL ve yönetim kurulu üyeleri ziyarete eşlik ederken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY gerçekleştirdiği görüşmede ilçemizde devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktarımı sağladı.

    Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi, Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Proje Alanı, Alaeddin Şahin Caddesi T Projesi, Hurmadibi Mevkii, İskele Caddesi, Köşk Caddesi, Yakup Ağa Konağı, Fen İşleri Müdürlüğü Kum Deposu ve Belediyemiz Serası ziyaret edilirken Başkan ŞENSOY projeler ile ilgili yapılan materyalleri de bizzat yerinde gösterdi.

    Gerçekleştirilen ziyarette doğalgaz çalışmaları da konuşulurken Milletvekilimiz Sayın MAVİŞ projeler, çalışmalar ve yatırım programında olan doğalgaz ile ilgili gerekli tüm çalışmaların ilgili mercilere iletileceğini, bu hususta da söz verilen tüm vaatlerin gerçekleşmesi için mücadelenin verileceği sözünü belirtti.

    Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “Milletvekilimizin ziyareti ülkece böylesine zor günlerden geçtiğimiz zamanda bizlere moral oldu.Ziyarette ilçemizde devam eden projeleri ve çalışmaları görüştük.Ayrıca, doğalgaz çalışmaları hususunda da taleplerimizi ilettik.İlçemizde yatırım programına alınacak bir çok projede olumlu istişarelerde bulunduk.İnşallah taleplerimiz kesinleşince vatandaşlarımıza müjdeyi vereceğiz.”dedi.

    Milletvekilimiz gerçekleştirdiği ziyaretin son bölümünde İskele Caddesi’nde kürekle ilk toprağı atarak Mandalina Ağaçlarını dikerken, İdemli Mesire Alanı için yapılan materyalleri de ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı