ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Doğalgaz çalışmaları sonrasında tahribata uğrayan yollarda onarım ve yenileme işlemlerini sürdüren ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Tahribat sonrası ilçemizin her bölgesinde onarım ve yenileme çalışmalarına start veren Başkan ŞENSOY çalışmaları yakından takip ederken, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Köşk Mahallesi Gazi Ahmet Çavuş Sokak’ta yenileme çalışmalarına başladılar.

Kazı çalışmaları sağlanan bölgede kum serme işlemlerine başlayan ekiplerimiz kısa zamanda büyük mesafe katederek yolu yarılarken, kısa zaman içerisinde de bölgeyi trafiğe açmayı planlıyor.İlçe genelinde süregelen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Fen İşlerinden Park Bahçeye, Alt Yapıdan Koronavirüs’le Mücadele’ye kadar bir çok alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz.Büyük bir özveriyle çalışan ekiplerimiz titizlikle yürüttüğü çalışmalarda önemli mesafe katetti.Tarihi Köşk Projesi kapsamında da ara sokaklarımızda yenileme çalışmalarına başlamıştık.En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp hizmete açacağız.” Dedi.