KONTEYNERLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Koronavirüs’le mücadele kapsamında ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan ŞENSOY, halk sağlığını düşünerek bir çalışmayı daha hayata geçirdi.

Korovirüs’le mücadele kapsamında maske dağıtımından direklere dezenfektan koymaya, sokakları yıkamaktan ibadethaneleri ve toplu taşıma araçlarını dezenfekte işlemlerine kadar takdir toplayan bir çok çalışma yürüten Başkan ŞENSOY, son olarak ilçe genelindeki çöp konteynerlerini dezenfekte ettiriyor.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan ŞENSOY; “Koronavirüs’le mücadele kapsamında özverili çalışmalarımıza devam ediyoruz.Bu kapsamda da ilçe genelindeki çöp konteynerlerini detaylı dezenfekte ediyoruz.Vatandaşlarımız sosyal mesafe ve kendini dezenfekte etme konularında duyarlı şekilde yaşamına devam ettiği takdirde bu kötü günleri atlatacağımıza olan inancımız devam ediyor.İnşallah kurallara uyarak bu günleri geride bırakacağız.” Dedi.