BAŞKAN ŞENSOY ANKARA’DAN 3 YATIRIMLA DÖNDÜ

BAŞKAN ŞENSOY ANKARA’DAN 3 YATIRIMLA DÖNDÜ

 

    Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yatırım protokolü kapsamında Ankara’ya giden Başkan ŞENSOY, 3 önemli yatırımla Gerze’ye döndü.

    Gerze, Dikmen, Erfelek, Boyabat, Saraydüzü, Durağan ve Türkeli ilçelerinin Belediye Başkanları ve AK Parti İl ve İlçe Başkanları’nın Ankara’ya davet edilmesi üzerine AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 3 önemli yatırımı ilçemize kazandırdı.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında Sinop geneline 15 önemli yatırımın protokolü imzalanırken Gerze’de yaklaşık 5 milyon TL’lik üç önemli yatırımın sahibi oldu. 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve 1 Adet Kapalı Spor Salonu yatırımı ilçemizde kesinleşirken, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU; “Sinoplu gençlerimize verdiğimiz sözleri harfiyen tuttuk ve yeni modern spor tesisleri için protokolümüzü imzaladık.Geleceğe daha emin adımlarla yürüyoruz.” Dedi.

    İlçemizde kazandırılan 3 önemli yatırım için açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “Gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinden bir kez daha müjdelerle ilçemize dönüş yaptık.Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ beyefendinin yoğun çabaları neticesinde Sinop’umuz bir kez daha önemli yatırımlar kazandı.Bu kapsamda da ilçemiz 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve Atatürk Mahallesi’ne 1 Adet Kapalı Spor Salonu olmak üzere 3 önemli yatırımın sahibi oldu.Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapılan protokol imzalarıyla birlikte kesinlik kazanan yatırımlar ilçemize büyük katmadeğer sağlayacak.Söz verdiğimiz projeleri bir bir yerine getiriyoruz.Bu kapsamda, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Sayın Vahdettin ÖZDEMİR’e ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

    Protokol imzalarının tamamlanmasıyla birlikte ihale aşamasının yatırımı alan ilçe Belediyeleri tarafından gerçekleşeceği belirtildi.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Ankara ziyaretinin devamında ise Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN’in üniversite arkadaşı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED İzleme ve Çevre Denetimi Daire Başkanı Barış Ecevit AKGÜN’ü, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah BAYDEMİR’i, Gençlik ve Spor Ankara İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve TEDAŞ Yatırım ve İzleme Daire Başkanı Yakup AVAN’ı ziyaret etti.

    Yaklaşık 5 Milyon TL’lik 3 önemli yatırımın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı