MÜCAVİR ALANDAKİ YENİ YERLEŞİM YERLERİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan yeni yerleşim yerlerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizin her bir noktasında alt yapısından üst yapıya ve peyzaj uygulamasına kadar çalışmalar devam ederken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçemizde ki yeni yerleşim yerlerine su ve kanalizasyon çalışmalarına başladılar.

İlçemizde süren çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Belediyemiz mücavir alanları içerisinde bulunan her bölgede çalışmalarımıza devam ediyoruz.İlçemizde bilindiği üzere yol ve kaldırım onarım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor.Bununla birlikte yeni yerleşim yerlerinde de alt yapı çalışmalarına başladık.” Dedi.

Daha güzel ve daha sağlıklı bir Gerze için çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz.