DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TEKRAR BAŞLADI.37 SOKAK DAHA DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri’nde verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Bu kapsamda bir çok proje için ilçemizde girişimler başlarken, doğalgaz hususunda da büyük hassasiyet gösteren Başkan ŞENSOY, 2019 yılında 8 km.’lik anlaşmayı girişimleri neticesinde 15 km.’ye yükseltmiş ve ilçemiz için büyük bir adım atmıştı.

Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’in de büyük önem verdiği doğalgaz çalışmalarında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ ile yapılan yoğun görüşmeler netice verirken günümüz itibariyle de Demirciler Sokak’ta ilk kepçe vuruldu.

Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Belediyemiz Meclis Üyeleri Ahmet KALFAOĞLU ve Mustafa DORUK, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin ÖZDEMİR, Belediyemiz Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Özgür BÜYÜK, Belediyemiz Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürü Necmettin DEMİRCAN ve Akmercan yetkileriyle birlikte çalışmaları takip eden Başkan ŞENSOY 37 sokağın daha doğalgaza kavuşacağını müjdeledi.

Çalışmalar ve süreç hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte yaptığımız girişimlerin neticesinde doğalgaz çalışmalarını ilçemizde tekrar başlattık.Bu kapsamda 37 sokağımız doğalgaza kavuşacakken ortalama 8 km.lik bir hat çalışması gerçekleşmiş olacak.Söz verdiğimiz yatırım ve projeleri hayata geçireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.Hayalini kurduğumuz Gerze için ekip arkadaşlarımla birlikte gecemizi gündüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.Bugün itibariyle tekrar başlayan doğalgaz çalışmaları ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.Bu kapsamda da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’e ve her daim yanımızda olan Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e  şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

İlçemizde başlayan doğalgaz çalışmalarında yatırımın uygulanacağı mahalle ve sokaklar ise şu şekildedir;

MAHALLE İSİMLERİ

SOKAK VE CADDE İSİMLERİ