BAŞKAN ŞENSOY’UN SOKAK HAYVANLARI SEVGİSİ İLÇE SINIRLARINI AŞTI

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk davranışlarıyla takdir toplayan Başkan ŞENSOY, sokak hayvanlarını yalnız bırakmamaya devam ediyor.

İlçemizin her bir karış toprağını ve içinde yaşayan herşeyi koruyarak geliştirmeye çalışan Belediye Başkanımız, bilindiği üzere rutin olarak ilçemizde ki doğa dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını karşılıyordu.

Gerze’nin yeşili ve mavisini geliştirmeye yönelik bir çok peyzaj çalışmasını bizzat yürüten ve sokak hayvanları hususunda da aynı hassasiyeti gösteren Başkan ŞENSOY, Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimi Ertan KANDEMİR ve personeliyle birlikte ilçe sınırlarını aşarak Kaymakam Kayalıkları diye tabir edilen bölgeye giderek dostlarımızla bir araya geldi.Burada onları severek oyunlar oynayan Başkan ŞENSOY yapılan sağlık kontrollerinin ardından dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını karşıladı.

İl Özel İdare ve Milli Parkların kontrolü altında ki bölgeye giderek dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan Başkan ŞENSOY ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada; “İl Özel İdare ve Milli Parkların kontrolü altındaki alana giderek dostlarımızla bir araya geldik.Burada onların sağlık kontrollerini yaparak oyunlar oynadık ve ihtiyaçlarını karşıladık.Sokak Hayvanlarına elimizden geldiğince hassasiyet gösterip gerek kendi bünyemizde gerekse doğal ortamlarında sahip çıkıyoruz.” Dedi.