BAŞSAVCI KOCAKAYA VE SAVCI KURNAZ’A VEDA YEMEĞİ

İlçemizde iki yıldır görev yapan ve bir çok operasyonu başarıyla tamamlayan Cumhuriyet Başsavcısı Kadir KOCAKAYA ve Cumhuriyet Savcısı Ümit KURNAZ’a ilçemiz Slayt Cafe’de veda yemeği düzenlendi.

2020 yılı Hakimler ve Savcılar Kararnamesi doğrultusunda Sayın KOCAKAYA İstanbul/Bakırköy Savcılığına, Sayın KURNAZ ise İstanbul/Küçükçekmece Hakimliğine atanırken onurlarına verilen yemeğe İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Dikmen Kaymakamı Suat HATAM, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, İlçe Liman Başkanı Engin KİRPİTÇİ, Hakimler, ilçemizde görev yapan Avukatlar ve Adliye Personeli katıldı.

Başarılı hizmetlerinden dolayı Başsavcı KOCAKAYA ve Savcı KURNAZ’a teşekkür edilirken, konuşmaların yapıldığı davette Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da açıklamalarda bulundu.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Görevlerinde başarılı iki değerli insanı geç tanıdım, erken kaybettim diyebilirim.Göreve başladığımız günden bu yana işbirliği içerisinde devletimizin tüm organlarıyla birlikte güzel bir çalışma yürüttük.İlçemize başarılı hizmetleriyle her daim hatırlanacak olan Sayın Başsavcım ve Sayın Savcıma yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Gerçekleştirilen davette Protokol üyeleri Başsavcı KOCAKAYA ve Savcı KURNAZ’a hizmetleri vesilesiyle plaket takdim ederken, program günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemize başarıyla hizmet etmiş olan ve İstanbul/Bakırköy Savcılığına atanan Sayın Kadir KOCAKAYA ile İstanbul/Küçükçekmece Hakimliğine atanan Sayın Ümit KURNAZ’a yeni görevlerinde başarılar diler, saygılar sunarız.