ALT YAPI VE YOLLARI TAMAMLANMIŞTI.KALDIRIM ÇALIŞMALARI DA BAŞLADI

Geçtiğimiz aylarda alt yapısı ve yolu tamamlanan Hamidiye Mahallesi Çukurçeşme Caddesi’nde kaldırım çalışmaları da başladı.

Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU ile birlikte çalışma alanını ziyaret eden Başkan ŞENSOY kaldırım çalışmalarını yapan işçi kardeşlerimizle fikir alışverişinde bulunurken, bölgede bulunan Tahir Çeşmesi’ni de faaliyete geçirmek için çalışmaları başlattı.

Yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan ŞENSOY; “Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Hamidiye Mahallesi Çukurçeşme Caddesi’nde ilçemizde yaşanabilecek sel felaketlerinde problem yaşanmaması için Yağmur Suyu Hat çalışmalarını tamamlamıştık.Alt yapısı tamamlanan bölgede yol çalışmalarını da bitirerek kaldırım yenileme çalışmalarına başladık.İlçemizde ilk olarak Hal Caddesi’nde uyguladığımız yeni kaldırım çalışmaları vatandaşlarımız tarafından beğeni almıştı.Bu doğrultuda da vatandaşımızın sesine kulak vererek bu tip kaldırım taşlarını ilçemizde dizayn etmeye başladık.Aynı zamanda, Çukurçeşme Caddesi’nde bulunan ve kötü durumda bulunan Tahir Çeşmesi’ni de tekrar faaliyete geçirmek için kolları sıvadık.Burada çevre düzenlemesi yaparak çeşmeyi faaliyete geçireceğiz.” Dedi.