GERZE’YE YENİ LEZZET

Sektörel anlamda hızla büyüyen ilçemizde bir işyeri daha kapılarını hizmete açtı.

İlçemiz Recai Kuruoğlu Bulvarı’nda “HAMURAŞI” adlı işyerinin kapılarını hizmete açan Neslihan OĞUZ Gerze yöresine ait yöresel ürünlerini vatandaşla buluşturacak.

İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, SGK Sinop İl Müdürü Sami ŞAHİN, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde konuşan Başkan ŞENSOY; “İlçemiz her geçen gün yeni bir işletmeyle çeşitlilik kazanıyor.Bugün de ilçemizin yöresel lezzetlerinin vatandaşlarımızla buluşacağı güzide bir mekanın açılışını gerçekleştirdik.CittaSlow ünvanına sahip ilçemizde yöresel lezzetler olmazsa olmazımız.Bu doğrultuda ilçemizde hizmet verecek olan Neslihan OĞUZ kardeşimize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” Dedi.