DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Sokak Hayvanları’nı yalnız bırakmamaya devam ediyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz ay ilçe sınırlarını aşarak Kaymakam Kayalıkları diye tabir edilen bölgedeki dostlarımızı ziyaret eden Başkan ŞENSOY, periyodik aralıklarla ilçe merkezinde de çalışmalarını sürdürüyor.

İlçemizde yaşayan her canlıyı sahiplenen ve koruyan bir anlayış içerisinde bulunan Belediye Başkanımız, günümüz itibariyle de geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya hesabı üzerinden yapılan ve Belediyemizle kesinlikle ilgisi bulunmayan bir yanlış haber üzerine Çakıldak Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi.Haberde bahse konu olan köpeklerin Belediyemiz tarafından bırakıldığı belirtilirken, bu hususta da ilgili sayfa yönetimine gerekli açıklamalar yapılmıştır.

Belediyemiz mücavir alanı içerisinde yer almayan ve İl Özel İdaresi kontrolünde olan bölgeye giderek Belediyemiz Veteriner Hekimi Ertan KANDEMİR ve Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi personeliyle dostlarımızı ziyaret eden Başkan ŞENSOY, burada dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını karşılarken, tedaviye ihtiyaç duyan dostlarımızı tedavi altına aldı.

Yapılan ziyaret hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız; “Bir sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde hiçbir şekilde tarafımızla ilgisi olmayan ama, kurumumuzu suçlayıcı ifadelere yer verilerek bir paylaşım yapıldı.Öncelikle belirtmek isterimki, bizler Barınağımızda hukuki açıdan izin verilen kapasiteyi sonuna kadar kullanıyoruz.Buradan da hiçbir dostumuzu çevre ilçe veya illere salmıyoruz.Bununla birlikte çevre köy vb. yerlerden salınan dostlarımızı da periyodik aralıklarla ziyaret ederek,  ihtiyaçlarını karşılamaktayız.Bugün de ekibimizle birlikte bu bölgeye giderek dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılayıp, sağlık tedavilerini uygulayıp çevre temizliği sağladık.Bizlere haber vererek bölgede yardımcı olan ve dostlarımıza yardım eli uzatmamıza vesile olan Emrah ALBAYRAK kardeşime duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak, şeffaf bir Belediyecilik anlayışıyla çıktığımız hizmet yolunda yaptığımız her çalışma hakkında siz değerli vatandaşlarımıza bilgi vermeye devam edeceğimizi belirtir, gündemi değiştirmek için gayrette bulunan şahıs ve sosyal medya sayfalarına itibar etmemenizi önemle rica ederiz.