ERDOĞAN VE KAYA’DAN BAŞKAN ŞENSOY’A ZİYARET

Kocaeli Özel Haber İmtiyaz Sahibi ve Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti Başkanı Bahar KAYMAKÇI ERDOĞAN ve Büyükelçi Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Gökçen KAYA ilçemize gelerek Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette ilçemizde ki projeler ve çalışmalar üzerine sohbet gerçekleşirken Başkan ŞENSOY; “Misafirlerimize anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Oldukça verimli geçen sohbette Gerze’yi konuştuk.Gerze’mizde yürüttüğümüz çalışmaları Kocaeli Özel Haber’de de yayınlama imkanını bulduk.Böylelikle ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalardan Kocaeli’de haberdar olacak.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Kocaeli Özel Haber İmtiyaz Sahibi ve Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti Başkanı Bahar KAYMAKÇI ERDOĞAN ve Büyükelçi Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Gökçen KAYA’ya ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız.