MV. MAVİŞ YATIRIMLARI İNCELEDİ VE İLK TOHUMU SERPTİ

MV. MAVİŞ YATIRIMLARI İNCELEDİ VE İLK TOHUMU SERPTİ

 

    Gerze’mizin üzerine titreyen Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, yatırım ve projeleri takip etmek üzere ilçemize ziyaret gerçekleştirdi.

    AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Milletvekilimize Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, İl Genel Meclis Üyelerimiz İzzet KARAMAN ve Ahmet BURMA, Belediyemiz Meclis Üyeleri Ahmet KALFAOĞLU, Mustafa DORUK, Alaattin BAŞ, Hamide Ceren ERDOĞAN ve AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU eşlik etti.

    Ziyaretinde ilçemizdeki çalışmaları yerinde takip eden Milletvekilimiz ilk olarak Arnavut Kaldırım Taşlarıyla bezenmiş Tarihi Köşk Caddesi’nde incelemelerde bulundu.Burada işçi kardeşlerimizin deniz taşlarından duvara işlediği dekoru inceleyen Milletvekilimiz, daha sonra ise Bisiklet Yolları’nı inceleyip çiçekliklere ilk tohumu serpti.

    Gerze ziyaretinin devamında Alaattin ŞAHİN Caddesi T (Mahmuz) Proje Alanı’nı da yerinde inceleyen Milletvekilimiz burada yaptığı incelemelerin ardından esnaflarımızı ziyaret ederek geçmiş Kurban Bayram’larını tebrik etti.

    Programın son bölümünde de Gerze Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştiren heyet, Belediyemize kazandırılan 6+1 m³ Çöp Arabası, Ford Transit Minübüs, Engelli Hizmet Aracına çevrilen Minübüs ve kanal açma eklenen Vidanjörümüzü inceleyerek bilgi aldı.

    Gerçekleştirilen ziyarette ilçemizdeki çalışmaların verimliliğinden dolayı Milletvekilimiz memnuniyet duyarken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ‘da gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı  Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve AK Parti İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a teşekkür etti.

    Milletvekilimizin Gerze için büyük hassasiyet gösterdiğini belirten Başkan ŞENSOY; “Sayın Milletvekilimiz Gerze’miz için elini her zaman taşın altına koyuyor.Gerek Ankara ziyaretlerimizde gerekse ilçemizde ki görüşmelerimizde yanımızda olduğunu gerek tavrı gerek girişimleriyle belli ediyor.Bugün geldiğimiz noktada söz verdiğimiz vaatleri bir bir yerine getiriyoruz.Biraz sabırla bütün sözlerimizi yerine getireceğimize inanıyoruz.Bizlere her daim yardımcı olan Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve AK Parti İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı