KAYMAKAM GÜVEN VE BAŞKAN ŞENSOY DENETİME ÇIKTI

Koronavirüs Pandemisi kapsamında ilçe genelince dezenfekte çalışmaları devam ederken, ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ ilçemizdeki esnafları ziyaret ederek denetimde bulundu.

İlçemizdeki esnaf denetiminde Sosyal Mesafe, Maske ve dezenfekte unsurları denetlenirken, işyeri sahiplerine de pandemi sürecinde belirtilen hususlarda aksaklık yaşanmaması adına hatırlatmalarda bulunuldu.

Başkan ŞENSOY konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Koronavirüs Pandemi sürecinde ilçemizde gerçekleştirdiğimiz dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz.Bununla birlikte de ilçemiz Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü’müzle beraber esnaflarımızı ziyaret ederek önemli üç unsuru denetledik.Sosyal Mesafe, Maske ve Hijyen Kuralları bu virüsten kurtulabilmemiz adına büyük önem arz etmektedir.Bizler de hep birlikte bu kurallara uyarak bu süreci kontrol altına alacağımıza inanıyoruz.” Dedi.