BAŞKAN ŞENSOY’DAN ZABITA HAFTASI’NA ÖZEL KAHVALTI

BAŞKAN ŞENSOY’DAN ZABITA HAFTASI’NA ÖZEL KAHVALTI

 

     Geçtiğimiz yıl bir ilki gerçekleştirerek 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası vesilesiyle Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerine kahvaltı veren Başkan ŞENSOY, bu uygulamayı gelenekselleştirerek bir kez daha anlamlı bir jest gerçekleştirdi.

     İlçemizde yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Beyaz Otel’de Başkan ŞENSOY tarafından gerçekleşen kahvaltıya Belediyemiz Meclis Üyeleri, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ve Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Emekli Zabıta Müdürü H. Suat IŞIDI katılırken, Başkan ŞENSOY bir konuşma gerçekleştirdi.

     Anlamlı bir konuşma yapan Başkan ŞENSOY; “Toplumun huzurunu, güvenini ve sağlığını tehdit eden unsurlarla mücadele veren Zabıta Teşkilatı bugün 194 yaşında.

     Türk- İslam devlet teşkilatlarında önemli bir yeri olan zabıta teşkilatı kuruldukları zamandan itibaren şehirde sağlık, esenlik ve güvenliğin garantisi olmuşlardır. Şehir hayatında düzeninin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Şehir hayatında düzenin sağlanması için gerekli tüm bu görevler ise Zabıta teşkilatı tarafından yürütülmektedir.

     Gerze Belediyesi olarak zabıtalarımız ilçemizin huzur ve güvenliği için durmadan çalışmakta ve mesai gözetmeksizin görevlerini en iyi şekilde ifa etmek için çabalamaktadırlar. Zabıta müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. İçinde bulunduğumuz Koronavirüs Pandemi sürecinde de fedakar çalışmalarıyla görevini icra eden tüm zabıtalarımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

     Bu vesileyle Zabıtalar Haftanızı kutlar,  Belediyemize ve ilçemize hizmet etmiş tüm Zabıta Emeklilerine huzurlu bir yaşam, geçen yıl bu kahvaltıda aramızda olan ancak ebediyete intikal etmiş olan Gerze Belediyesi Emekli Zabıta Başkomiseri Merhum Hasan ÇAYLI ile birlikte aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet dilerim.” Dedi.

     Konuşmasının sonunda aramızdan ayrılan Hasan ÇAYLI’nın fotoğrafını Zabıta Müdür Vekili Rıza ERDEM’e Zabıta odasına asılması üzere teslim edilirken, rahatsızlığı nedeniyle bu yıl ki organizasyona katılamayan Emekli Zabıta Müdürü Mahir AKGÜN Belediyemiz Zabıta Personeli tarafından evinde ziyaret ederek günü kutlandı.

     Program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı