SİYAD’DAN BAŞKAN ŞENSOY’A ZİYARET

SİYAD’DAN BAŞKAN ŞENSOY’A ZİYARET

 

    Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Adnan ÇELİKER VE Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi Gerze’mizin evladı Mustafa CİVELEK SİYAD Yönetim Kurulu’yla birlikte Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

    Gerçekleşen ziyarette Gerze’miz ve yatırımlar konuşulurken, Başkan ŞENSOY misafirlerine ilçemizde ki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

    Ziyaretin ilerleyen bölümlerinde SİYAD Genel Başkanı Adnan ÇELİKER Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a plaket takdiminde bulunurken, Başkan ŞENSOY’da ilçemizin simgesi Hacı Kadı Horozu heykel minyatürü takdim etti.

    Ziyaret hakkında görüşlerini belirten Başkan ŞENSOY; “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde SİYAD yönetiminin bizleri ziyaret etmesinden memnuniyet duyduk.SİYAD ailesiyle her daim birlikte hareket ederek birbirimize destek oluyoruz.Gerek gerçekleştirilen etkinlikler olsun, gerekse sosyal sorumluluk projeleri olsun her zaman uyumlu ilişki içerisindeyiz.Bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

    Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı