GERZE VETERANLAR’DAN BAŞKAN ŞENSOY’A FORMA

Bu yıl Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Gerze Veteranlar Yönetici/Sporcu Fatih OĞUZ, Antrenör/Sporcu Kadir BAKIR, Gençlik Spor İlçe Müdürü İsmail KARAMAN ile birlikte Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi hakkında Başkan ŞENSOY’a bilgi veren misafirlerimiz, spora önem verilen ilçemizde gelecek kuşaklara örnek teşkil edebilmek amacıyla bu oluşumu kurduklarını aktardılar.

Ekim 2020 sonu – Kasım 2020 başı gibi başlayacak olan sezonda .Orta Karadeniz Bölgesi’nde Çorum Veteranlar, Samsun Masterler, Ordu Şöhretler, Ünye Veteranlar, Bafra Veteranlar, Ayancık Veteranlar, Sinop Tersane Spor, Boyabat Veteranlar, Boyabat Çeltik Spor Veteranlar ve Durağan Veteranlar ile karşılaşacak olan temsilcimize böylesine örnek teşkil eden davranışları sebebiyle tebriklerini ileten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Gerze’mizde spora ve sporcuya çok fazla önem veriyoruz.Spor gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için en güzel vesile olurken, başarılı insanların da geçmişlerinde sporla ilgilendiklerini görmekteyiz.40 yaş üzeri arkadaşlarımızın da gençlerimize örnek teşkil edecek bu oluşumun içerisinde yer alması ilçemizin sportif kültürünüde ön plana çıkarmakla birlikte, Gerze’mizin ulusal anlamda tanınırlığına kaktı sağlayacaktır. Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde ilk kez yer alacak olan Gerze Veteranlar’a renk katacakları sezonda başarılar dilerim.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaret Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a Gerze Veteranlar’ın forma hediyesi kapsamında çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.