KAÇAK SUYA GEÇİT YOK

KAÇAK SUYA GEÇİT YOK

 

    Gerze Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde Alt yapı çalışmalarını sürdürürken, Su Yazım ekibi ise teftişlerine devam ediyor.

    Bu kapsamda ilçemizde bazı vatandaşların abonelik işlemi yapmayıp kaçak su kullanımını tespit eden ekiplerimiz gerekli cezai işlemleri uygulamaya başladılar.

    Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Geleceğimiz olan suya suçlu değil, abone olalım. Yapılan kontrollerde kimi vatandaşlarımızın bilinçli ya da bilinçsiz olarak kaçak su kullandığını tespit ettik. Bu durumda olan vatandaşlarımız haklarında yasal işlem başlatıldı. Ayrım gözetmeden tüm Gerze’ye hizmet veriyoruz. Su ücretleri kurumumuz bütçesinin en önemli gelir kalemlerinden birini oluşturuyor. Hem hizmetlerimizin devamlılığını sağlamak, yeni yatırımlara kaynak yapmak, hem de kamu zararı oluşmasını önlemek için takibini ve tahsilatını yapıyoruz. Kaçak su kullanımını önlemek için de düzenli olarak kontroller gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun kontrolleri anlayışla karşılayıp, herkesin hakkını korumak için yapılmış bir işlem olarak görmesi bizi memnun ediyor. Her şeyde olduğu gibi su kullanımında da adaleti sağlamak, kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için kontrollerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı