SEL FELAKETİNE KARŞI YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sel felaketinin ardından ilçemizde alt yapı eksikliğini gün yüzüne çıkmış, bu doğrultuda da gerekli tespitlerin yapılmasıyla birlikte en büyük ihtiyaç Yağmur Suyu Hattı çalışmaları başlamıştı.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY göreve başlamasının akabinde ilk olarak öğrencilerimizin mağduriyetini giderme adına 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlkokulu önünde Yağmur Suyu Hattı çalışmalarını başlatırken, geçtiğimiz 1,5 yıllık sürede de Köşk Caddesi, Çukurçeşme Caddesi ve son olarak Zincirlikuyu Caddesi’nde çalışmalar devam etti.

Doğalgaz sebebiyle üst yapısı onarılan ve yenilenen bölgelerde Yağmur Suyu Hattı çalışmalarının da yapıldığını belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl yaşanılan sel felaketinde de gördük ki Gerze’nin alt yapı sorunu çözüme kavuşmamış.Sel felaketinin bilançosu bilindiği üzere ağır olmuştu.Bizler de gerekli tespitleri yaparak onarım ve yenileme çalışmaları sağladığımız bölgelerde alt yapıya da el attık ve sel felaketine karşı Yağmur Suyu Hattı çalışmalarını başlattık.Bu zamana kadar 19 Mayıs Mahallesi, Köşk Caddesi, Çukurçeşme Caddesi ve Zincirlikuyu Caddesi’nde çalışmalarımızı tamamladık.Bu hususta da çalışmalarımızın devam edeceğini yinelemek isterim.” Dedi.