EĞİTİM BİR-SEN İSTANBUL 3 NO’LU ŞUBE BAŞKANI ERMİŞ’TEN ZİYARET

Eğitim Bir-Sen İstanbul 3 no’lu Şube Başkanı Erol ERMİŞ ve Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Çağlar SARITAŞ Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

Emekli Öğretmen olan Belediye Başkanımızla eğitim sistemi, ilçemizde ki okullarda yürütülen faaliyetler ve Koronavirüs Pandemi sürecinde okullarımızın programı hakkında gerçekleşen sohbette Belediye Başkanımız; “Eğitim camiasından misafirlerimiz geldiğinde özlemimizi dindiriyoruz.Sayın Erol ERMİŞ ve Çağlar SARITAŞ bizleri ziyaret ederek ziyadesiyle memnun ettiler.Eğitim üzerine gerçekleştirdiğimiz sohbetlerle bizlerde geçmiş yıllardaki anılarımızı tazeleyip mutlu oluyoruz.Bu nazik ziyaret sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Whatsapp Hattı
yasal kayıt, pasaport kaydı