GERZE’YE KİLİM DESENLİ YOLLAR GELİYOR

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY alışılagelmişin dışına çıkarak ilçemize yakışacak kilim desenli yolları Gerze’ye kazandırıyor.

Ülkemizin bir çok bölgesinde kullanılmaya başlayan kilim desenli yollar daha önce doğalgaz çalışmaları tamamlanan Veysel Çavuş Caddesi güzergahında kullanılacak olup, çalışmalarda büyük bir titizlik içerisinde devam ediyor.

İlçemize renk ve estetik güzellik katacak olan yollar da çalışmalar devam ederken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da açıklamalarda bulundu.Kilim motifli yolların ilçemize yakışacağını belirten Başkan ŞENSOY; “Bilindiği üzere alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz.Geçtiğimiz günlerde açıkladığımız Sıcak Asfalt müjdesinin ardından, yine ilçemize yakışacağını düşündüğümüz kilim desenli parke yolları ilçemizde kullanmak için kolları sıvadık.Bu kapsamda Veysel Çavuş Caddesi güzergahında çalışmalar devam ederken, tamamlanmasının ardından ilçemize yakışacak güzel bir görüntünün ortaya çıkacağı inancındayız.” Dedi.

Whatsapp Hattı
yasal kayıt, pasaport kaydı