TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLERİ BAŞKAN ŞENSOY’UN YANINDA

Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası’nda U19 kızlar 1X kategorisinde Türkiye 3.sü Gerze Yelken ve Su Sporları Kulübü Kürek Takımı sporcuları olan Pelin İMAMOĞLU ve 19 yaş üstü kadınlar 1X kategorisinde Türkiye 3. sü olan Sude AKAN, Kulüp Başkanı Hüseyin DANACI ve Antrenör Yücel ALTUN’la birlikte Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız’a teşekkür edilirken Başkan ŞENSOY’da yaptığı açıklamada; “Sapanca’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda kategorilerinde Türkiye üçüncülüğü gibi muhteşem bir başarı elde eden sporcularımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum.İlçemizde sporun bu denli önemsenmesi ve hangi branş olursa olsun çocuklarımızın ve gençlerimizin başarı kazanması bizleri gururlandırıyor.Azmederek, çalışarak bu başarının elde edilmesinde emeği olan Kulüp Başkanı Hüseyin DANACI ve Antrenörleri Yücel ALTUN’a teşekkür ediyorum.İnşallah biraz daha gayretle önümüzdeki şampiyonalarda Türkiye birinciliğini göreceğimize inancım tamdır.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Whatsapp Hattı
yasal kayıt, pasaport kaydı