ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ETİKET DENETİMİNDE

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ETİKET DENETİMİNDE

 

     Gerze Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezindeki marketlerde fiyat etiketi denetimi yaptı.
Zabıta ekipleri ürünlerin fiyatlarında artış yaparak haksız kazanç elde edilmesini engellemek amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatı üzerine çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri büyük firma ve marketlerde fiyat ve etiketleri kontrol etti.

Ekipler, markette rafları dolaşarak etiketleri inceleyip fahiş oranda fiyat artışı yapılıp yapılmadığını tespit etmeye çalışırken. yüksek oranlarda fiyat artışı yapılması halinde haksız kazanç elde etmek üzere böyle bir girişimde bulunanlara cezai işlem uygulanacağını hatırlattı.


     Zabıta ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Haksız kazanç elde etmek üzere çeşitli ürünlerde fiyat artışı yapmak isteyenlere fırsat vermiyoruz. Zabıta ekiplerimiz ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde bu çalışmalarını sürdürüyor. İşletmeler belirli aralıklar denetleniyor. Esnaflarımızın bu hassasiyetleri göz önünde bulundurması gerekiyor. Misafirperverliğiyle, dürüstlüğüyle hak ve hukuk konusundaki titizliğiyle bilinen esnafımızın bu tarz bir girişimde bulunmayacağını umut ediyorum. Ancak her şeye rağmen bizler bu tür denetimlerimizi devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın hakkını korumak boynumuzun borcudur.” dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı