BAŞKAN ŞENSOY’DAN İSTANBUL ÇIKARTMASI

Belediye iş ve işlemleri kapsamında İstanbul’a giden Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY birtakım görüşmeler gerçekleştirdi.

İstanbul ziyaretleri kapsamında ilk olarak önceki aylarda ilçemize ziyarette bulunan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN’e iade-i ziyarette bulunan Başkan ŞENSOY, daha sonra ise ilçemizde ki doğalgaz yatırımlarını görüşmek üzere AKMERCAN genel Müdürü Yunus KESGİN’i ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “İstanbul ziyaretimizde ilçemiz adına verimli görüşmeler gerçekleştirdik.Önceki aylarda ilçemizi ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN ve AKMERCAN Genel Müdürü Yunus KESGİN’i ziyaret ederek çeşitli görüşmeler gerçekleştirdik.Bizleri en iyi şekilde ağırlayan ÖZTEKİN ve KESGİN’e teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.