BAŞKAN ŞENSOY PROJE DOSYALARINI TESLİM ETTİ

Belediye iş ve işlemleri kapsamında İstanbul’a giden Başkan ŞENSOY ziyaretlerini tamamlamasının ardından hız kesmeden Ankara’ya geçti.

Kapalı Otopark Pazaryeri Temiz Enerji Projesi ve Yaykıl Köyü İçme Suyu Kaptajı Temiz Enerji Tarlası Projesini İller Bankası Genel Müdürlüğü Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ TAŞDEMİR’e teslim eden Belediye Başkanımız açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda  bulunan Belediye Başkanımız; “Projelerimizi bir bir hayata geçirme hususunda var gücümüzle mücadele ediyoruz.Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz İstanbul ziyaretinin akabinde hız kesmeden Başkente geçerek proje dosyalarımızı teslim ettik.Belediyemiz Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN ile birlikte projelerimizi, hayata geçirmek istediğimiz çalışmalarımızı ilgili mercilere anlattık.Hayırlısıyla projelerimizi hayata geçireceğimize olan inancımız tamdır.” Dedi.