AK PARTİ YENİ YÖNETİMİNİNDEN BAŞKAN ŞENSOY’A ZİYARET

AK PARTİ YENİ YÖNETİMİNİNDEN BAŞKAN ŞENSOY’A ZİYARET

 

    AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi’nde Gerze İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Cumhur KURT ve yönetim kurulu Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

    Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ ve Belediye Meclis Üyeleri AK Parti Grubu’da bulunurken, ilçemizdeki çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

    Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Gerze’mize hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Başkan ŞENSOY; “Hizmet yarışında bayrağı teslim alan Cumhur KURT ve yönetimini tebrik ediyorum.Tek gayemiz, devletimize ve milletimize en iyi hizmeti vermek.Gönülden bağlandığımız memleketimize hizmet etme şerefine nail olduğumuz günden bu güne kadar gece gündüz çalışıyoruz.AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, AK Parti Sinop İl Başkanımız Sayın Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanımız Cumhur KURT ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.Millete hizmet yolunda elimizden geleni yapacağız.Bu vesileyle de nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ve yönetimini tekrar tebrik eder, ziyaretleri için teşekkür ederim.” Dedi

    Belediye Başkanlığı olarak AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’a ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı