ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

 ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

 

    Türkiye’nin en sakin ilçesi Gerze’nin en büyük eksikliklerinden birtanesi de şüphesiz ki plaja sahip olmamasıydı.

    Bu doğrultuda harekete geçen Belediye Başkanımız Alaettin Şahin Caddesi’nde ki T(Mahmuz) Projesi kapsamında Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte gerekli girişimleri yaparak  Haziran Ayında çalışmaların başlatılmasını sağlamıştı.

    Hızla ilerleyen çalışmaların sonraki safhasında ise Ulaştırma ve Alt Yapı Samsun 9. Bölge Müdürlüğü yetkililerini ilçemizde ağırlayarak proje alanını gösteren Başkan ŞENSOY, yakından takibini yürüttüğü projede bu sefer de Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Belediyemiz Meclis Üyeleri Hamide Ceren ERDOĞAN, Ümit AKÇA, Mustafa DORUK ve Ahmet KALFAOĞLU’yla birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

    Yüklenici firma tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarda T ve Mahmuz’lar konuşlandırılmaya başlanırken şuana kadar da bir adet T ve bir adet Mahmuz’un tamamlandığı, diğer Mahmuz’un ise tamamlanma aşamasında olduğu gözlemlendi.

    Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “İlçemizde ki her çalışmayı saat farketmeksizin yakından takip ediyorum.Yeri geliyor gece yarısı evime giderken proje alanını ziyaret ediyor, yeri geliyor sabah erken saatlerde ilçemizi karış karış dolaşarak  eksiklikleri tespit ediyorum.İşimizi yakından takip ederek, çalışmalarımızın eksiksiz ve planlanan sürede tamamlanması hususunda hassasiyet içerisindeyiz.Alaettin Şahin Caddesi üzerinde bulunan T Mahmuz proje alanının tamamlanmasının ardından da Gerze’miz güzel bir plaja kavuşacak.Mavi Bayrak ünvanıyla birlikte de Karadeniz bölgesinin tescillenmiş en temiz sahiline sahip olacağız.” Dedi.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY çalışma alanı ziyaretinin diğer bölümünde ise mahalleli ve pazarcı esnafını ziyaret ederek sohbet gerçekleştirdi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı